spiritueel ondernemen

Spiritueel ondernemen is helder en krachtig

Spiritueel ondernemen wordt gezien als vaag, zacht en wollig. Niets is minder waar! Want spiritueel ondernemen is enorm krachtig. Als spirituele ondernemer onderneem je vanuit je hogere zelf of de bron zo je wil. Het nadeel is dat je dat bijna niet uitgelegd krijgt omdat taal zo beperkend werkt op de mogelijkheden die je als spiritueel ondernemer wel hebt!

Spiritueel ondernemen is moeilijk

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is spiritueel ondernemen erg lastig. Dan moet ik het wel goed zeggen. Écht spiritueel ondernemen is lastig.

Waarom?

Omdat de meeste ondernemers er spiritueel gezien nog niet klaar voor zijn. Simpel gezegd; het ego zit nog teveel in de weg. Niet alleen omdat spiritualiteit ook grootsheid belooft. Maar ook omdat in spiritualiteit ook slachtofferschap verborgen ligt. Overigens niet bewust, maar onbewust.

Je hebt dus twee dingen op te lossen voordat spiritueel ondernemen echt een mogelijkheid voor je wordt. En dan gaat de wet van aantrekking, of manifesteren, of de wet van projectie ook écht voor je werken.

Wat is spiritueel ondernemen?

Spiritueel ondernemen is ondernemen vanuit je eigen spirit. Dus zonder dat je last hebt van aards gedoe én terwijl je verbonden bent met je hogere zelf, de bron, of de I AM energie.

Oftewel

Spiritueel ondernemen is de juiste dingen doen vanuit de bron

Waarbij de bron al deze labels kan hebben: Kwantumveld, Source, The One, God, The One Creator, I AM, Hogere Zelf, Ziel, Overziel, Oneindige Bewustzijn, Bewustzijn enz. 

Nu zou je kunnen zeggen dat jij de bron bent, en dus alles wat je onderneemt automatisch spiritueel ondernemen is. Dat klopt. Wat er echter mee bedoeld wordt is dat je de juiste dingen doet. De dingen die je doet zonder dat er gehechtheid aan het aardse (de derde dimensie) aan vast hangt.

Hoe doe je spiritueel ondernemen?

Spiritueel ondernemen doe je wanneer je zo krachtig mogelijk verbonden bent met de bron, dus de hoogst mogelijke frequentie, en vanuit daar onderneem je actie om het collectief te (helpen) verlichten.

Dus het maakt zeker uit wat je doet. Als het het collectief maar helpt. Ook dan zal de bron in actie komen om jou te helpen. Ook in de long game, want karma speelt hier een belangrijke rol in. Goed karma opbouwen helpt je om het meeste uit je spirituele onderneming te halen.

En wil zoveel mogelijk gehechtheid loslaten en je zo goed mogelijk verbinden met de bron om vanuit daar jouw eigen werkelijkheid te creëeren? Dan is dit programma het meest helpend om te volgen. 

Reactie plaatsen