RIJKDOM VIND JE NIET IN JE BUSINESS

WIJ HELPEN JE MET HET OMZETTEN VAN DE LEEGTE DIE JE NU ERVAART NAAR BEZIELING IN JE DAGEN.


MET HYPNOSE MAKEN WE JE ONBEWUSTE BEWUST ZODAT JIJ WEET WAT ER NOG MIST EN LOSSEN WE DIE BLOKKADE(S) OP.

Paul Veth Hypnomaster hypnotherapeut
Sinds ik zelf heb ervaren hoe het is om van een geblokkeerd mens naar een vrij mens te transformeren gun ik dit iedereen. En jou dus ook!Ik leefde in mijn hoofd en blokkeerde mezelf enorm. Ik was totaal niet verbonden met mezelf. En daardoor ontstond er een leegte.Totdat iemand die leegte doorbrak en ik de rijkdom kon ervaren die in mezelf al die tijd aanwezig was.Sindsdien heb ik veel innerlijk werk gedaan, veelal met hulp van coaches, therapeuten en mentoren. Naast mijn eigen innerlijke werk heb ik meerdere coach- en therapeutische opleidingen afgerond. Allemaal gericht op "de nieuwe wetenschap" met een holistische en spirituele kijk.
Ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen!


Wat ik hiervoor deed

Kroegbaas -> DJ/Producer

Op mijn achttiende stopte ik met mijn studie chemie. Ik werd er ongelukkig van. Dus ik werd DJ, binnen 2 jaar via bedrijfsleider kroegbaas. Om twee jaar later de kroeg weer van de hand te doen, want ik was niet gelukkig. Ik keerde terug naar muziek als DJ en Producer. Na veel feesten, grote podia, optreden met bekende artiesten en landelijke radiostations voelde ik me leeg. Ik had inmiddels geleerd om te voelen. Ik voelde me bevrijd en rijk van binnen.

Callcenter -> Manager

In twaalf jaar tijd ben ik van het callcenter, via sales en coaching naar de functie van teammanager doorgegroeid. Altijd vol ambitie, altijd jeugdig genoeg om te leren en altijd (een tikkie) eigenwijs.

Binnen twee van de grootste telecomorganisaties heb ik enorm veel geleerd en nog meer afgeleerd. Het belangrijkste? Luisteren en vanuit daar actie ondernemen. Gerichte actie welteverstaan.

365 Dagen Succesvol

Wat David de Kock op het podium deed met familieopstellingen wilde ik ook kunnen. Wat is er dan beter dan bij hen te gaan werken? Na twaalf jaar in de serviceverlening kon ik voor hen een zakelijk probleem oplossen, en ik leerde op mijn beurt de kneepjes van hun vak. Ik sparde vooral met David over persoonlijke uitdagingen van deelnemers. En toen werd het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan en mensen op mijn manier te helpen. 

En toen leerde ik dit

Hypnomaster hypnose ondernemer
Coach -> Hypnose coach

Sinds ik mijn diploma tot hypnotherapeut bij het Hypnose Instituut Nederland heb behaald heb ik pas écht het gevoel dat ik mensen kan transformeren. Daarvoor heb ik een volledige coach opleiding afgerond en veel cursussen gevolgd. Maar deze opleiding heeft me echt klaargestoomd voor wat ik nu doe.

Problemen eruit hypnotiseren.

Al jaren zocht ik naar manieren om mensen echt te helpen. Ik overwoog zelfs om een tienjarige studie tot psycholoog te gaan volgen. Nu ik weet wat ik weet ben ik blij dat hypnose op mijn pad is gekomen.