Partners waar ik graag mee samenwerk

Bianca Schutjes Yoga & Healing

Privé yoga, meditatielessen, yoga lessen en energetische healing.

Bianca Schutjes Yoga Breda Princenhage

Geert Rennen | Go For It PT

Bij Go For It Pt in Breda kan je terecht voor Personal Training, Duo Training en Small group Training. Met uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en gedrevenheid staan wij voor je klaar om je optimaal te begeleiden.


Go For It PT combineert verschillende trainingsmethoden in de trainingen, waardoor we in staat zijn om de optimale trainingsprikkel te creëren. Naast trainingen bieden we ook Lifestyle Coaching aan. Door middel van de juiste voeding, training en balans zal je jouw doelen kunnen gaan behalen!


Wil jij sporten of begeleiding vanuit onze privé gym? Neem dan gerust contact met ons op.

Personal training Breda GoForItPT Geert Rennen

Wijnand Geuze | Link Fotografie

“Als je charisma uitstraalt op een foto dan laat je de kracht van jouw persoonlijkheid zien.”


Wijnand creëert een laagdrempelige omgeving waarin er tijd en ruimte is om jouw charisma vast te leggen op beeld. Iedereen heeft charisma en ook iedereen is fotogeniek. Maar soms is er coaching nodig om onzekerheid te erkennen en zelfvertrouwen plaats te laten nemen. Dit resulteert in professionele, toegankelijke portretten die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.


Met de combinatie van zijn ervaring als fotograaf en gecertificeerd NLP Coach geeft Wijnand jou een goed gevoel plus foto’s die jouw carrière ondersteunen.


Naast het fotograferen van karakters in plaats van ‘mooie plaatjes’ geeft Wijnand workshops en trainingen over de eerste indruk en charisma.