Telefoon verslaafd:

VERMINDER SNEL JE SCHERMTIJD!

BEN JIJ TELEFOON VERSLAAFD?

Ontdek hoe je de ketenen van je smartphonegebruik kunt doorbreken en weer controle kunt krijgen over je tijd, aandacht en leven.


In een wereld waar scrollen, swipen en het continu checken van berichten en sociale media de norm is geworden, is het gemakkelijk om jezelf te verliezen in de digitale dimensie. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om deze cyclus te doorbreken? Dat rust en focus binnen handbereik liggen, en dat hulp onderweg is?

Zelf was ik echt een telefoonjunkie. Ik had altijd als eerste de nieuwste telefoons. Ik wist precies wat ik ermee kon, en een iPhone jailbraken was standaard het eerste wat ik deed om er nog meer mee te kunnen. Naast de telefoon was ik verslaafd aan films, games, suiker, vette snacks en alle andere beloningen. Toen hadden we Hyves, nu zou ik verslaafd zijn aan Instagram, Facebook, YouTube, winkelen, sexten, appen en als ik met mezelf niet de afspraak had om nooit in het casino te komen, dan ook daaraan.

Sinds ik van deze verslaving af ben, die gekoppeld was aan mijn telefoon, ervaar ik veel meer rust, helderheid, focus en kan ik echt genieten van het leven in haar volle glorie.

En die verandering gun ik jou ook! Daarom heb ik de training gratis gemaakt.

telefoon verslaafd training

WAT JE ZULT ONTDEKKEN

Onze gratis online training biedt praktische tips en strategieën om:

 • Je gebruik te matigen: Leer hoe je bewust gebruik kunt maken van je mobiel zonder overmatig te scrollen en verslavende apps.
 • Stress te verminderen: Ontdek technieken om de stress die gepaard gaat met constante alerts en notificaties te minimaliseren.
 • Rust te vinden: Vind manieren om echte rust te ervaren zonder afhankelijk te zijn van je scherm.
 • Signalen te herkennen: Word je bewust van de signalen van telefoonverslaving en hoe je deze kunt aanpakken.
telefoon verslaafd apps

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Deze training is speciaal ontworpen voor iedereen die:

 • Voelt dat hun smartphonegebruik hun persoonlijke en professionele leven beïnvloedt.
 • Last heeft van stress en angst door constante verbinding met sociale media en berichten.
 • Moeite heeft met het vinden van balans tussen digitale en fysieke wereld.
 • Echte verbinding met anderen wil herstellen, zonder tussenkomst van een scherm.
telefoon verslaving vrij

WAAROM DEELNEMEN?

 • Gratis toegang: Onze missie is om hulp te bieden aan iedereen die worstelt met telefoonverslaving. Daarom is deze training volledig gratis.

 • Expert in hypnose: Leer van deze expert in hypnose die niet alleen de theorie begrijpt, maar zelf de reis naar digitale balans heeft doorlopen.

 • Praktische tips: Geen algemene adviezen, maar concrete, toepasbare tips die je direct in je leven kunt integreren.

 • Verander je onderbewuste: Met hypnose veranderen we direct je overtuigingen in je onderbewuste, waardoor je direct resultaat ervaart.

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Simpel. Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor onze gratis online training. Begin vandaag nog aan jouw reis naar een gebalanceerd leven, vrij van de ketenen van je smartphone.

anti telefoon verslaving

Training Perfectionisme

Wacht niet tot stress, scrollen en constante berichten je leven overnemen. Grijp deze kans om de controle terug te winnen en vind de rust die je verdient.

Ontdek het leven buiten het scherm.
Overwin afkickverschijnselen, herken signalen van verslaving en vind een gezond evenwicht in je smartphonegebruik. Laat ons je begeleiden naar een leven waarin je mobiel een hulpmiddel is, geen last.
Neem vandaag nog de stap en ervaar de voordelen van minder schermtijd. 

Geniet van meer tijd voor jezelf, je familie en de wereld om je heen. We staan klaar om je te ondersteunen op deze reis naar een evenwichtiger leven.

telefoon verslaving relaties

DIEPERE IMPACT OP PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE RELATIES

Het overmatig gebruik van smartphones kan niet alleen je persoonlijke welzijn beïnvloeden, maar ook je relaties en professionele leven. Seks en intimiteit kunnen lijden onder constante afleiding en een verminderd vermogen om echt aanwezig te zijn bij je partner. Onze training biedt technieken om deze barrières te doorbreken, waardoor je weer kunt verbinden op een dieper niveau.


Voor ondernemers en bedrijven kan telefoonverslaving leiden tot verminderde productiviteit en creativiteit. Het constant schakelen tussen taken, gedreven door notificaties en berichten, kan de diepe focus die nodig is voor succesvol ondernemerschap ondermijnen. Deze training biedt strategieën om een evenwichtige relatie met technologie te herstellen, waardoor je de ruimte creëert om te innoveren en te groeien.

telefoon verslaafd controle

NEEM DE CONTROLE TERUG

Wij geloven dat iedereen de controle over zijn digitale leven kan terugwinnen. Of je nu worstelt met de impact van telefoonverslaving op je seksleven, je relaties of je bedrijf, deze training biedt de hulpmiddelen die je nodig hebt om verandering te bewerkstelligen. 


Neem vandaag nog de beslissing om een evenwichtiger, productiever en vervullender leven te leiden. Ontdek hoe je je telefoongebruik kunt verminderen, je focus kunt vergroten en meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen. Laat ons je begeleiden op dit pad naar een gezonder en gelukkiger leven. We staan klaar om je te ondersteunen op deze reis naar een evenwichtiger leven. We zien je aan de andere kant.


telefoon verslaafd beslssing

KLAAR VOOR VERANDERING?

Ben je klaar om de controle terug te nemen over je digitale leven en de impact van je smartphonegebruik op je relaties, welzijn en professionele succes te minimaliseren? Schrijf je dan nu in voor onze gratis online training en zet de eerste stap naar een leven in balans.

Maak de beslissing om niet langer door je telefoon beheerst te worden. Ontdek hoe je een gezonde balans kunt vinden die je persoonlijke en professionele leven ten goede komt. We zijn hier om je elke stap van de weg te begeleiden.


telefoon verslaafd verlies tijd leven

HOEVEEL TIJD VERGOOI JE?

Stel je eens voor dat je de rest van je leven dertig minuten per dag terugkrijgt. Wat kun je in die dertig minuten per dag doen? Piano leren spelen? Quality time hebben met je partner, kinderen en vrienden? Een tweede business opzetten? Ontspannen? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Als je ergens spijt van zou moeten hebben op je sterfbed, zijn het wel die weggegooide doelloze jaren op je telefoon. Maar het is nooit te laat om verandering aan te brengen. Neem vandaag nog de beslissing om je schermtijd te verminderen en die kostbare tijd terug te winnen. Ontdek hoe je je telefoonverslaving kunt overwinnen en een evenwichtiger leven kunt leiden. Laat ons je begeleiden op deze reis naar een leven vol vervulling en voldoening. We staan klaar om je te ondersteunen op deze reis naar een evenwichtiger leven.


anti telefoon verslaving

Training Perfectionisme